Gevelbekleding en dakbedekkingHebt u een gebouw die u in een nieuw kleedje wenst te steken? Wij kunnen voor u diverse mogelijkheden verzorgen.

In veel gevallen is het renoveren en moderniseren van een gebouw zinvoller dan sloop en nieuwbouw. Voorgelakt staal is bijvoorbeeld een ideaal renovatiemateriaal wanneer bestaande daken en wanden vervangen worden.

De bestaande draagconstructie kan behouden blijven en door het plaatsen van nieuwe profielen of panelen kan uw gebouw vernieuwd en terug opgewaardeerd worden, tegelijkertijd wordt de levensduur van het gebouw ook verlengd. In het uitgebreide gamma van dakpanelen kunnen we voor vrijwel elke toepassing producten voorstellen, al dan niet geisoleerd, in diverse kleuren.

Bij gevelrenovatie kunt u er voor kiezen om de bestaande gevels te behouden en er voor een nieuwe façade te plaatsen.
Een regelstructuur zorgt voor een perfecte uitlijning en voor de nodige bevestiging.Zink


Zink staande naad is een techniek waarbij zinken banen geprofileerd en gefelst worden. De naden geven een geribbelde structuur aan het dak of de gevel. Het voordeel van zink is dat het een zeer duurzaam product is waardoor de levensduur van uw dak of gevel sterk verhoogt.


Staal


Profielplaten Grote platen van geprofileerd staal zijn licht en gemakkelijk te plaatsen en dus zeer voordelig. Zij creëren een esthetisch generfd oppervlak en zijn geschikt voor het bedekken van diverse constructies voor industriële doeleinden, openbare gebouwen en ook eigentijdse woningen. Talrijke profielen en kleuren.


Sandwichpanelen Deze ‘alles-in-een-oplossing’ verenigt waterdichtheid, isolatie en afwerking in een formule die garant staat voor doeltreffendheid: betaalbare bekleding, technisch eenvoudig en is gemakkelijk te plaatsen.

 Realisaties


Meer info?

Meer info of een offerte?

Hier